ff Chanbaek – KINGDOM OF FREEDOM

May 21, 2013· i love chanbaek it’s the truth. i love exo. of course, i do. i love my readers. that’s just too true. continue reading →

Couple Fanfiction | HanChul, YunJae, KyuMin & Other Couple

Hai reader semua. Q minta maaf ya jika aku terkesan mengabaikan blog ini. Hanya saja q blm bsa buat lanjutan untuk ff yg masih gantung. Semua data ff q lupa naruhnya. Krna laptop q smpet eror cukup lama. Blm lagi karena q terkena WB yg membuat q g bisa nulis. Jd q Mohon maaf. Tapi q janji aku akan secepatnya post ff lanjutannya. Tolong doakan ...

Magic's Heart Chapter 1, a Harry Potter + Final Fantasy ...

Magic's Heart. Disclaimer; If I owned anything, I wouldn't be here. Warnings; This story will be M-rated, due to sexual content, swearing, blood and gore. There might be slash in the future. Summary; Magic is such a strange thing, some saw her as a power source, but he knew better. Harry James Potter would be the first to tell you that Magic was not a power source, that Magic has no boundaries ...

Rated M | Luhan's World

The Stories [FF Titipan | HunHan] Love Kill by Arthur Kim 26 Juni 2016; Pengumuman Pemenang Event ‘HunHan Month’ 7 Mei 2016 [HunHan] Kiela Yue – YEN 20 April 2016 [HUNHAN MONTH EVENT] Secret Flower by Hanna (GS) 20 April 2016 [HUNHAN MONTH EVENT] Kelopak Sakura by QiQiAirin (GS) 19 April 2016 [HUNHAN MONTH EVENT] Appleof One’s Eye by Odult Maniac (YAOI) 19 April 2016

Send Your FF | EXOTICS Fanfic

Annyeong! ^^ bagi para readers yang mau ngirim fanficnya kesini, bisa kirim ke '[email protected]' Rulesnya: 1. wajib kudu gak pake dilanggar harus ada member EXOnya (main cast) 2. boleh Yaoi, boleh gender switch, boleh juga straight, untuk Yaoi sama gender switch, boleh official couple (ex: Kaido, Baekyeol, Hunhan, Layho, Xiuchen, sama Taoris), boleh juga Crack…

KARIN'S WORLD - redocean-shin.blogspot.com

FANFICTION│2MIN│LOVE IS HARD│ONESHOT Taemin menerawang gelang mutiara yang melingkar manis di pergelangan tangannya. Senyum terulas dari bibir plumnya. Ia tersenyum menyembunyikan tangisan dalam hatinya. Seumur hidup kali ini baru ia merasakan apa itu cinta. Perasaan hangat yang menjalari hatimu tanpa sebab ketika kau berada didekat ...

This Is My Stories about all: [[FF Krisho//Yaoi]] Give Up 1

Cast: Krisho Slight Chanho! Leeteuk and Kangin a.k.a umma and appa Kris Siwon and Kibum a.k.a umma and appa Suho Onew and Key a.k.a umma and appa Chen Henry and Zhoumi a.k.a umma appa Xiumin Genre: Romance, Sad, Hurt/Comfort,Yaoi, OOC Warning!! BoysLove, alurnya gak jelas, banyak typo dan maaf jika ff ini banyak kekurangannya

Kim Key Bum | ♬♬ Salt Anchovy Fanfiction

Ini FF NC17 Yaoi! *Yang gg suka baca NC atau yg blm cukup umur jgn baca yah… Tapi kalo maksa yah, silahkan <

About vaRiesg ♠ | Korean Fanfiction Lovers

Pair Yaoi yang aku bisa buat cuma 2min dan Onkey Shinee. Dan ff yang aku buat itu bisa di lihat d blog-ku ataunggak page fb (2min+onkey yaoi fanfiction) atas nama author freelance kheay_b. 😀 Aku nggak terima Switchgender, genderswitch ataupun kata-kata lain yang menjurus perubahan gender mereka.

My Fire Emblem Awakening Fanfic Dump : fireemblem

My Fire Emblem Awakening Fanfic Dump (self.fireemblem) ... Rated M. Yaoi. Robin has nightmares but sleeping with Chrom makes them go away. ... Meanwhile FE has such a big cast its hard to put them all into a story let alone a fanfic that tries to explain the world and stuff, also not a big fan of Love Triangles personally. ...

Kim Taehyung | Peternakecebong

Sep 09, 2016· Title : I’m So Sorry. Author : ohoment. Main Cast : VSuga (Kim Taehyung x Min Yoongi) Genre : Yaoi, Romance, Angst, Bahasa Indonesia, Dark, Hurt. Rated: PG 17. Lenght : Oneshoot. Foreword : Bangtan Boys is belong to God with every pieces of their life. TaeGi/VSuga too with their all secret behind that we don’t know (yet!).

ROMANTIC aPING - aprilliaarumpambudi.blogspot.com

Pengumuman dari Mimin : ini adalah ff pertama mimin, maaf jika banyak kesalahan, atau mungkin ceritanya sama. tapi ini memang cerita cinta pertama mimin kepada seseorang yang tak mungkin mimin dapatkan ya well karena mimin tau kekurangan mimin T_T..di ff ini ada tambahan sedikit jadi maaf jika ada pihak2 yang mimin rasa ada hubunganya dengan ...

Category Archives: Smut - Inside My World

Genre: Comedy, Fluff, Smut, Yaoi. Featuring: EXO OT12. Main Cast: Oh Sehun & Xi Luhan. First thing in the morning, all member of EXO-M is visiting the EXO-K’s dorm. Well, today they have to fly to beijing for their showcase and because they sure that EXO-K is far away from the word ‘ready’ so they thinking to check EXO-K. Well, they are ...

Kaido | EXOTICS Fanfic

Aug 23, 2012· Warning: Yaoi, Boy x Boy, OOC, Chara Death, Typo(s), No Bashing Chara, No Siders, No Plagiat, etc. Annyeong! Mian author gak bisa cepet” update karena jadwal lebaran emang padat banget, jadi untuk kelanjutan yang Baekyeol kayaknya baru bisa diupdate pas hari lebaran ke-4.

Lee Jinki | My Only Medicine

Karena rencana awal ff ini cuma longshoot,tapi atas permintaan saya bikin partnya.. Gomawo buat yang udah ngoment *bow Saya ga suka banyak bacot, langsung aja ya….!

Final Fantasy VII BL Worth Reading! | FanFiction

BL fanfics that make you glad you put up the effort to read them, from the Final Fantasy VII category. Edit: I'm not using this database right now, but I've changed the title and description to be more current and more relevant to the topic.

RATE M | KaiHun World Fanfic

warning: mature content, yaoi/boyxboy/boys love, dont like dont read Continue reading → FANFICTION MATURE CONTENT ONESHOT YAOI EXO FANFICTION KAI KAIHUN KAIHUN WORLD ONESHOT RATE M …

kdrama Stories - Wattpad

Find the hottest kdrama stories you'll love. Read hot and popular stories about kdrama on Wattpad.

Final Fantasy XII - Works | Archive of Our Own

An Archive of Our Own, a project of the Organization for Transformative Works

Tom Holland (Actor) - Works | Archive of Our Own

An Archive of Our Own, a project of the Organization for Transformative Works

Jongkey Fanfiction and Stories - Asianfanfics

Browse jongkey fanfics and stories. They were five unbreakable guys. They had what it sounds like a double life for many where they act like they don't know each other in college and become the unbreakable boys after college.

AMOR YAOI ♥2min♥ - YouTube

Mar 19, 2015· hermosas historias de amor de las parejas del k-pop. unance a la pagina amor yaoi♥♥ ... 2min 2014 moments (Taemin and Minho) - I Choose To Love You (part 4) - Duration: 3:34.

Fanfiction Stories - Wattpad

Find the hottest Fanfiction stories you'll love. Read hot and popular stories about Fanfiction on Wattpad.

My Fire Emblem Awakening Fanfic Dump : fireemblem

My Fire Emblem Awakening Fanfic Dump (self.fireemblem) ... Rated M. Yaoi. Robin has nightmares but sleeping with Chrom makes them go away. ... Meanwhile FE has such a big cast its hard to put them all into a story let alone a fanfic that tries to explain the world and …

Fiction | FictionPress

Fanfiction archives under section: Fiction. Come and rediscover your favorite shows with fellow fans.

Yaoi | Couple Fanfiction

Rated : NC (untuk adegan kekerasannya bukan adegan yadongnya kekekkee) Lenght : Oneshoot. Warning : YAOI, gaje, typos dll, Ga suka Yaoi ga usah baca ne. aku ga mau nanti ada yang koment macem2 n bikin aku down. kekkekekeke. Disclaimer : Cast milik Tuhan, mereka sendiri, dan orang tua mereka. tapi FF ini murni punyaku.

Kyuhyun | teenagerfanficindo

Cast : Lee Sungmin, Cho Kyuhyun, other cast. Genre : Drama, romance, yaoi etc Rated : T for Mature content Warning : Typo(s), etc. Don’t Like Don’t Read !! No Copas No Bash No Flame !! (We need to stop dating) though it will be really hard (You need to meet a better ) A who is way better than me It’ll just be a moment and you ...

Nhaa's Life..

Saia kembali dengan cerita selingan, haha.. mian ff yang laen belom sempet dilanjutin lagi aku bener-bener lagi sibuk banget nihh… Entah mengapa aku bikin lagi cerita Angst, hehe.. raa pas bikin emosinya terasa banget, makanya ketagihan bikin ff Angst…

FF YAOI | besTWINStory

Posted on May 16, 2016 by besTWINStar in FF YAOI • 11 Comments KwangYoung · My Old Story · Sequel The Story Only I Didn’t Know Semua riuh saat janji suci selesai diucapkan.

The Greatest Showman Cast - A Million Dreams (Reprise ...

Dec 07, 2017· The official audio of "A Million Dreams (Reprise)" by The Greatest Showman Cast from 'The Greatest Showman Soundtrack'. 'The Greatest Showman Soundtrack' ava...

MPreg | Luhan's World

[HUNHAN MONTH EVENT] Appleof One’s Eye by Odult Maniac (YAOI) 19 April 2016 [HUNHAN MONTH EVENT] After Life by Na U-Young (YAOI) 18 April 2016 [HUNHAN MONTH EVENT] Hanya Tiga Detik, Aku Peter Pan, Kau Tinkerbell dan Wendy-ku by ren171 (YAOI) 18 April 2016 [HUNHAN MONTH EVENT] Gonna Steal Your by Redbangs (YAOI) 17 April 2016

2MIN Yaoi Fanfiction - Home | Facebook

2MIN Yaoi Fanfiction. 2.7K likes. Page ini memiliki tujuan adalah sebagai wadah penampung ide atau imajinasi untuk merealisasikan kisah 2MIN ke dalam...

Chan~I Fanfiction – There's YAOI, GS & Straight Pairing

Privasi & Cookie: Situs ini menggunakan cookie. Dengan melanjutkan menggunakan situs web ini, Anda setuju dengan penggunaan mereka. Untuk mengetahui lebih lanjut, termasuk cara mengontrol cookie, lihat di sini: Kebijakan Cookie Kebijakan Cookie

<<:mining equipments multiple choices>>:reliability of a crusher